Mijn verhaal

Ik ben Leen De Mulder, geboren in mei ’68 ! Jaren heb ik gewerkt als hulpverlener op een dienst voor persoonlijke en relationele problemen. Ik heb het geluk gehad veel levensverhalen van mensen te mogen delen.

Vorig jaar volgde ik de dagopleiding brood en banketbakker. Kneden, mengen, creëren,….een zalige ontdekking. Stage lopen in “de Superette”, ervaren hoeveel passie je kan leggen in het maken van brood en gebak.

Al deze ervaringen zitten vervat in mijn nieuwe toekomst met Tante Clarisse.  Met Tante Clarisse wil ik in de eerste plaats taarten aanbieden die op ambachtelijke wijze met (h)eerlijke producten gemaakt worden.  Al het lekkers zal op bestelling in mijn atelier te Destelbergen klaar staan. Naast de taarten zal ik ook koekjes en granola aanbieden. Zin in een heerlijk koekjesabonnement ? Wekelijks, maandelijks naargelang je zelf verkiest wordt je trommel met lekkers gevuld. 

Maar er is meer. Samen taart eten , genieten van een koekje is een ideaal moment om verhalen met elkaar te delen. Net daar wil ik een aanzet toe geven. Het is mijn intentie mensen te verbinden met elkaar , verhalen met elkaar te laten delen. Bij elke taart, koekjeszak wil ik graag een verhaal, een mooie zin, een gedichtje, …meegeven. Deze teksten, levensverhalen kunnen een aanzet zijn om -bij het eten van de taart- verhaal te delen met elkaar, te verbinden. 

Tante Clarisse sponsort Bednet. Dat is een organisatie die langdurige zieke kinderen de mogelijkheid biedt om via computer de lessen te volgen. Ook zij staan voor verbinden, de zieke kinderen uit hun isolement halen en ze contact laten houden met hun klasgenootjes. .Per taart zal er een bedrag naar bednet gaan. Taart eten, feest vieren en ook anderen een beetje “plezier” bezorgen , een mooie combinatie.

Tante Clarisse heeft  zin om te bakken, en de vurige hoop mensen te verbinden met elkaar. Mijn grootmoeder “Clary” leerde mij de passie voor het bakken, haar bakblikken draag ik mee. 

Ik sta te popelen om van start te gaan. Als je een gedachte, een idee, een aanzet, een gevoel….hebt bij het lezen van mijn verhaal zou ik het bijzonder waarderen dat je het met mij zou delen. Want ook dat is verbinden en daar ga ik voor. 

Benieuwd naar meer ?

Leen

Contact

tanteclarisse@hotmail.com
0472 50 58 47
www.facebook.com/tante-clarisse